logoheader  
  Home / Nieuws / Historiek / Projecten / Bedrijfsinfo / Ligging / Contact
 

TER PLAATSE GESTORTE KELDERS, ER ZIT MEER IN DAN JE DENKT !

Met de uitvoering van duurzame ter plaatse gestorte kelders in beton verenigen we 'the best of both worlds'. Niet de ambachtelijke maar de procesmatige, geïndustrialiseerde manier van werken staat voorop, terwijl tegelijkertijd het leveren van maatwerk inherent is aan dit bouwsysteem. De planning van de uitvoering is bijzonder betrouwbaar. Door de dagelijks terugkerende bouwcyclus én jarenlange ervaring ligt het bouwtempo zeer hoog. We kunnen de oplevering dan ook met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid voorspellen.

N.V. Van de Moere levert een solide constructie af die staat als een huis. Er wordt een aaneengesloten constructie neergezet en onze kelders zijn dan ook uitermate duurzaam. Zo solide als het eindproduct is, zo flexibel is de weg er naartoe. Uiteraard dankzij de oneindige flexibiliteit in de vele variaties van de aanpasbare bekisting. De ontwerpvrijheid is dan ook enorm, waarbij we een passend antwoord geven met een op maat gesneden oplossing. Of het nu gaat om gebogen constructies, gevelsprongen of wat dan ook, iedere gewenste vorm kan gerealiseerd worden. De combinaties van bekisting, wapening, beton en uitvoering zijn onuitputtelijk, waarbij we voortdurend op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden. Het gaat immers om het afleveren van een compleet onderdeel van het bouwwerk, waarbij iedere keer opnieuw de voor het project best mogelijke oplossing wordt gezocht. Daarmee wordt ingespeeld op de specifieke wensen van de klant.

Met het construeren van ter plaatse gestorte kelders geven we een passend antwoord op de hedendaagse tendens van steeds kleinschaligere bouwkavels. Voor ieder vormgevingsvraagstuk kunnen we een oplossing bieden. Een speciaal ontwerp ? Wij zorgen voor de passende oplossing ! Breedte, diepte en hoogte zijn in principe vrij te bepalen. In theorie is iedere denkbare vorm te vervaardigen.

Door de professionele ingesteldheid van ons bedrijf waarin creatief en servicegericht met de klant wordt meegedacht, zijn onze ter plaatse gestorte kelders hét synoniem voor de veeleisende toekomst van de woningbouw. Van klein tot groot, van kelder tot zwembad, van standaard tot echt maatwerk.


- www.vandemoere.be

meer nieuws ...

- 14/035_Notteboom/De Muer - Adegem
- 14/028_Van Dierendonck - Watervliet
- 14/021_Mowi - Halle
- 14/020_Rolumo - Aalter

meer projecten ...
© 2022 / NV Vandemoere / webdesign vdsoft.be