logoheader  
  Home / Nieuws / Historiek / Projecten / Bedrijfsinfo / Ligging / Contact
 

MODERN BEDRIJF

Met Carine, Franki en Luc Van de Moere is reeds de derde generatie aan de slag in het bedrijf. Grootvader Victor startte in 1947, net na de Tweede Wereldoorlog, als loonwerker bij de landbouwers. Net geen twintig jaar later, in 1965, nam Marcel Van de Moere het bedrijf over van zijn vader en bouwde het loonwerk uit. Hij startte ook op eerder bescheiden basis met wat betonwerk om de kalmere periodes in het jaar op te vullen.

Vanaf 1990 kwamen zijn drie kinderen in de zaak. Sindsdien kende het bedrijf een constante groei en is het personeelsbestand gestegen van 5 naar maar liefst 40 ! Het bedrijf is een moderne, goed uitgeruste K.M.O. waarvan de medewerkers, in meerdere goed gemotiveerde teams, dagelijks op diverse werven in Vlaanderen werkzaam zijn. Door gedrevenheid, jarenlange ervaring en inzet heeft NV Van de Moere zich kunnen toeleggen op gespecialiseerd, meestal arbeidsintensief maatwerk. Het dichte contact tussen de leiding en de werkvloer zorgt voor een kwalitatieve afwerking en een soepele organisatie. Elke medewerker volgde bovendien een opleiding V.C.A.-veiligheid.

 

 

NIET ENKEL BETONWERK

Onze firma is dé specialist in betonkelders in de ruimste zin van het woord : particuliere woningkelders, kelders onder villa's of appartementen, ondergrondse garages, hobbyruimtes, opslagruimtes, keermuren, zwembadkuipen, ... Het is uiteraard van groot belang dat deze kelders absoluut waterdicht zijn en perfect worden uitgevoerd. Het plaatsen van betonkelders is dan ook een echte specialiteit. Waar nodig werken we met berlinerwand en zijn we ook specialist in het onderschoeien, het verdiepen van de funderingen van naastliggende gebouwen bij een nieuwbouw tussen twee bestaande gebouwen. Door onze werkwijze kan een bescheiden aannemer ook een appartementsgebouw met kelder optrekken. U kunt bij ons trouwens ook aankloppen voor gewone poly- en betonvloeren, massieve funderingen en andere betonwerken. Bovendien verzorgen we indien gewenst ook Uw afbraakwerken en grondwerken.

Daarnaast staat de N.V. Van de Moere ook in voor het onderhoud van verschillende polders, wateringen en grachten. Zo zijn we in het Meetjesland momenteel aan de slag voor o.a. de Slependammepolders, de Generale Vrije Polders, de Zwarte Sluispolder en de Isabellapolder.

Sinds enkele jaren beschikt de firma ook over zijn eigen buigcentrale. Hierdoor wordt de wapening voor onze eigen werven, alsook voor particuliere en professionele klanten perfect op maat uitgewerkt.

We beschikken voor deze uitgebreide waaier werkzaamheden over ervaren personeel en een prima uitgerust en steeds up-to-date machinepark.


- www.vandemoere.be

meer nieuws ...

- 14/035_Notteboom/De Muer - Adegem
- 14/028_Van Dierendonck - Watervliet
- 14/021_Mowi - Halle
- 14/020_Rolumo - Aalter

meer projecten ...
© 2021 / NV Vandemoere / webdesign vdsoft.be